Sweetheart<3

If I could have just one wish,

I would wish to wake up everyday

to the sound of your breath on my neck,

the warmth of your lips on my cheek,

the touch of your fingers on my skin,

and the feel of your heart beating with mine...

Knowing that I could never find that feeling

with anyone other than you.





Melodi

Sitter här hemma hos Ewe och kolla melodifestivalen. Och den gulliga gubben jag hejade på vann:D Jag är jätteglad haha typ bästa låten jag någonsin hört i Melodifestivalen:)

Fast Linda bajset gick vidare och hennes låt sög verkligen så fattar inte att hon gick vidare, men vem bryr sig min favorit gick vidare så:D

Nu ska vi kötta i oss massa chips och typ kolla film och grejer. Lite trevligt sådär.

Hörs senare!



Mosmos

Hejhej! Sitter nu i soffan, har varit skola idag, musik hela dan typ, sen blev det Lindgården osm vanligt efter. Fryser så f*cking mycket och har superhuvudverk och ont i näsan:S Skulle inte förvåna mig om jag håller på bli sjuk haha, skulle va just snyggt, iiiiingen skulle tro mig då, fast skiter väl i vad andra tycker men.

Måste till skolan imorrn iaf sen blir det hem till ewe och bor där i helgen;) hehe Sen är det äntligen lov<3333

Kommer bli myyycket skönt. Får se vad man ska göra då, blir iaf att åka till västerås på tisdag med Tutan och Max och beställa tid hos tatuerare hehe sen blir det nog bio och spela nått spel vid skolan haha, blir nog kul.

Funderar typ på att sova är sjuuukt trött, men vill typ inte för vill inte till skolan imorrn, vi kommer typ ha svenska i typ 3timmar:O Hatar fan svenska värsta ämnet... aja tur man har sovmorgon.

Måste kolla big brother iaf innan jag lägger mig det är viktigt hhehe.

Nu ska jag kolla kläder på hm! Älskar hms kläder<3



Give me some food, then I will be happy!

Jag har musik och är SKITHUNGRIG!!!!!!!!!

hejdå

God morgon

Hejhej! Sitter och har....vet faktist inte vad det är för slags lektion, det är typ nån slags eldata grej haha! Är trööööött sov hos Ewe inatt och då lyckas man aldrig sova tidigt hur mycket man än vill.

Jag är suuuperhungrig, känns som att jag vill käka upp min dator nästan höhö.... Ska bli nice med mcdonalds sen efter den här lektionen:D ojojoj så gott, det har man inte ätit på tusen år.

Mina ögon svider jättemycket för jag é så trött, om ni ville veta.. Åh kan inte äns tänka idag, och slutar typ....halv 5:( eller kanske ännu senare.

Usch HATAR vårt schema. Känns som detta blev ett litet klag inlägg men så får det vara ibland
Muuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmms!!

hejhej

Sitter och glor på tv...som jag gjort heeeela dagen-.- Har "magsjuka" elelr det var nån lindrig form av det så har inte spytt nått alls utan har bara mått illa och haft ont i magen i 2 dygn men inte mer en så.

Sov hos min söta älskling igår iaf<33 Fast blev tvungen att dra dag eftersom han ville va själv-.- men ska iaf till honom imorgon igen, tur det för ville inte säga hejdå så fort<3 Måste dra upp tidigt imorgon då eftersom man ska med 10tåget:O höhö.

Är sååååå uttråkad, skulle egentligen dragit till Ewe idag och kollat på melodifestivalen men eftersom min mage e cp så blir det inte av fast den e ju bättre nu men nu är det försent hehe....rolig lördag jag kommer få:(

sen är det söndag sen skolaaaaaaaa:(:(:((:( usch fyfan ta mitt liv nån-.- Aja det är "bara" 2 veckor i skolan sen lov som tur är. sen är det hundra veckor till sen påsklov sen typ miljoner veckor tills det är sommarlov..

Aja ska gå och försöka få i mig lite chips är så sugen på det!

Candy

Sitter och dricker cola och äter briogodis, eller aa...godiset tog precis slut haha^^. Kollar även på tv och sitter vid datan och tittar runt lite.

Har inte varit hemma på flera dagar, för typ alla hemma har haft magsjuka, eller aa det var bara min brorsa och min syrra som hade det, men nu är alla friska och bakterierna är nog borta, så jag överlever nog så jag kan träffa älsklingen på fredag:D:D:D annars hade jag inte kunnat göra det:( har bara en dag och träffa han på så det är bäst att jag absolut inte blir smittad, men jag överlever nog;)

Imorgon blir det nog kanske västerås, måste köpa alla hjärtans dag presenter<3 Sen är jag så jävla sugen på mcd har inte ätit det på tusen år haha^^. Vet inte riktigt vad man ska köpa på alla hjärtans dag, ett kort och en tråkigt nalle?:S Det é typ tråkigt men finns typ inget annat, har iaf köpt äcklig lakrits iaf haha.


hmmmm...

Torsdag

Tjenatjena! Sitter i sängen och kollar runt på shoppingsidor, fattar inte hur jag ska klara av att spara mina pengar till utomlandsresa när det finns så mycket fina kläder överallt hela tiden. Åh varför måste kläder finnas! haha Så svårt att försöka låta bli att beställa, är galen i kläder, besatt kanske haha.

Iaf idag va det praktik som vanligt, vi tog hand om ett par tjejer....sen satt vi mest typ, så vi fick sluta tidigare så jag kom hem redan klockan 6:D Känns väldigt skönt faktist mot att komma hem 8.

Imorgon så ska vi till åsby och fika haha^^ Sen ska jag ta det lugnt mest, sova ut ska jag göra denna helg eftersom jag vänt på dygnet och lägger mig typ 5 varje dag-.-

Längtar sjuuuuukt mycket till nästa helg när jag får träffa min älskling igen^^<333 det ända jag tänker på typ hehe.

Här har ni iaf mig idag!


Lekte med solarisera effekten därför jag ser lite wierd ut haha.





Hittar inte på nån rubrik

Hej hej nu ligger jag i sängen och lyssnar på utan dina andetag<3 asså min bloggning suger verkligen jag vill va bättre att uppdatera men inte det första man tänker på när man kommer hem sent på kvällen.

Har ju prao nu, det ju gör är sitter och spelar och typ hjälper ungar hehe det är rätt kul, och slappt. Ända jobbiga är att när jag är i Fagersta påminns jag om att älskling inte är där:( Men inget att göra åt saken så bara försöka att inte tänka på det.

Får iaf träffa älskling nästa helg:D det är nått iaf hehe. Tänker sova snart, har ju sovmorgon till halv 3 som vanligt men har inte sovit så mycket dem senaste dagarna så känns som att man vill vila ut.

Har inget mer att tilllägga förutom att jag saknar min älskling hur mycket som helst!

RSS 2.0