Västerås

Hejhej! Idag var jag i västerås och shoppade, eller aa shoppade inteså supermycket förutom ett par skor och leggings som jag btw kan lägga upp bild på imorrn, och typ lite godis haha. Har varit hos min syrra typ resten av dan och bara hängt.

Imorgon så är det då nyår. Asså det här med nyårlöften har jag liksom aldrig typ brytt mig om. Men tänkte bara ha ett litet löfte typ "blogg"löfte att jag ska minst en outfit i månaden. Bara för att göra min blogg lite mer intressant haha.

Är supertrött, ska nog sova, sen ska jag  ge mig lång sovmorgon imorrn för det är jag värd eftersom man knappt sov inatt haha. God natt människor!



Brist på fantasi!

Tjejfrågor

Kärleken:
Har du hittat den rätta killen? tror det
Har du en kille just nu? japp
Om du har/hade skulle du låta honom ta på dig? eh ja? haha
Kyssa dig på halsen? ja
Kyssa dig på munnen? ja
Kyssa dig på kinden? ja
Gillar du någon? ja min pojkvän, dah haha
Har du varit ihop med någon för inte så länge sedan? är det  nu
Vad heter personen du gillar? Max hehe

Skolan:
Går du i skolan? jaoo
Har du någon gång skolkat? jadu

Telefon/mobil:
Vem ringde du senast? min syrra
Vem ringde dig senast? ewe
Vem smsade du till senast? Max

Familj:
Hur lände sedan var de du träffade din mamma? Sitter bredvid mamma nu

Hur länge sedan var de du träffade din pappa? Han sitter oxå här

Musik:
Lyssnar du på musik just nu? nepp
Isåfall vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? Typ allt, men är extra inne i 60tals musik

Kläder:
Har du mer än 4 linnen? japp
Har du fler än 3 jeans? jao
Har du fler än 5 tröjor? japp
Har du någon märkes väska? kommer inte på
Har du resteröds-trosor? nej
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? japp
Har du en vit bh/topp? japp
Har du en svart bh/topp? japp
Har du märkes tröja? japp
Var brukar du handla kläder? typ olika, gillar att beställa via nätet oxå.

Smink & hår:
Använder du mascara? japp
Andväder du Wax? nepp
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray? nångång
Andänder du mousse? nepp
Använder du skinspray? nej:S
Använder du parfym? japp
Använder du ögonfransböjare? nångång
Använder du täckstift? nepp
Använder du läppglans/läppstift? jo
Använder du brunkräm? jo
Använder du rouge? ibland
Noppar du ögonbrynen? Ja brukar glömma att göra det för tycker det inte är nån supergrej.
Uppsatt hår eller hängande? har typ aldrig uppsatt.
Plattar/lockar du håret? varje dag
Målar du naglarna efter varje gång du duschat? nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? ne det varken orkar jag eller hinner

Övrigt:
Är du hungrig just nu? ne åt pizza nyss
Vad är klockan nu? 21.02
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? Melba, facebook och blogg.se




fy fan

ASSÅ JAG OCH MAX SITTER OCH TITTAR PÅ EN FILM SOM HETER BURIED:( ASSÅ JAG GRÅTER, DEN ÄR HELT JÄVLA STÖRD HAN LIGGER BARA I EN KISTA HELA TIDEN, OCH JAG HAR EN SÅN JÄVLA KLAUSTROFOBI SÅ DET INTE ÄR SANT:( OKEJ JAG TITTAR INTE ÄNS JAG LYSSNAR BARA , KAN INTE TITTA DÅ DARRAR HELA MIN KROPP TYP:( FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN VILJA TITTA PÅ EN SÅN JÄVLA FILM :s USCH USCH, AJA HÄR FÅR NI NÅGON RANDOM BILD!         

Tjuuu

Sitter och kollar på en dokumentär om tsunamin. Snacka om att det var hemskt, känns nästan som att kolla på en skräckfilm för det är obehagligt för man vet att det har hänt. Mår lite illa:S och som vanligt så tror jag att jag fått magsjuka men jag vet att jag inte har det, men min hjärna försöker lura mig och då ökar min puls och jag får panik haha. Men nu börjar det kännas bättre:) Imorgon så blir det kina med älsklingen och ewe, och kanske tutan vet inte om hon ska med eller inte. Sen så tar jag med mig min älskade älskling med mig hem och myser med han ett par dar =) kommer bli mysigt:)<3



Btw kom på varför jag mår illa, dem snörar så himla mycket på tvn att jag blir helt snurrig haha

Wedding

Asså ibland när jag tittar på bröllopsklänningar så vill jag verkligen gifta mig bara för att jag ska kunna ha på mig en fin klänning^^ Fast Max vill typ va minst 50 innan o.O

haha det kan han glömma jag tänker inte vara äldre än 30 när jag gifter mig:) hehe kolla vilka fina klänningar jag hitta:D

Bröllopsklänning Prinsessa SE PRIS
Bröllopsklänning Orginal Forever yours m.fl
Underbar bröllopsklänning Storlek 36-40

Shit va fin:O



Navelpiercing

Sitter och kollar på navelpiercingar, funderar på att beställa, Har ju fortfarande inte bytt ut min piercing så känns som att det är dags nu. Men det är svårt för mig att hitta nått smycke för ja måste ha titan stav eller 24 karats guld annars så finns det nickel i det och jag är typ supernickelalergiker haha. Men här är ett par fina jag hitta^^
Blå blomma -Titan - piercing till navel omvänd
Åh så jävla fin:D
Hjärta med rosa blommor -Titan -piercing till navel
Rosa och söt:)
Rosa blommor -Titan -piercing till navel omvänd
Den va oxå väldigt fin:)

Jag gillar när dem är långa, ju mer hänge ju bättre! Gillar även stora som syns mycket:) har aldrig gillat små smycken som inte syns som bara ska vara en "fin liten detalj" hehe.

clothes!!

Nu ska jag nog ta och beställa lite kläder^^ länge sedan man beställde kläder, även om jag fick massa kläder i julklapp så vill jag ha mer=)

tjo

LIGGER HÄR I EWES SÄNG OCH MOBILBLOGGAR, DEM VERKAR ALDRIG VAKNA ELLER JO ANNA HAR VAKNAT NU MEN EWE BARA FORTSÄTTER SOVA SOM VANLIGT HAHA. FÅR SE VA MAN HITTAR PÅ IDAG DÅ, ÅKA HEM OCH TAA DET LUGNT TYP HEHE. MEN JAG VILL TYP HITTA PÅ NÅTT IDAG, MEN KOMMER INTE PÅ NÅTT FÖR ALLT ÄR TYP STÄNGT, KANSKE SKA DRA OCH KÄKA KINA IMORRN? HEHE. NE NU SKA JAG GÅ OCH HOPPA PÅ EWE SÅ HÄR KOMMER EN RANDOM BILD PÅ NÅTT HAHA      VACKER BILD FRÅN IGÅR HAHA

Hej och hallå!

Nu är julafton över, känns alltid ledsamt på nått vis hehe. Men inte slutar jag med julgrejer för det, har precis bakat några julgodisar och ska senare göra knäck men måste först äta julmat hehe^^

Idag är det ju juldagen, då dem flesta går på fest, krogen m.m. Jag vågar verkligen inte dricka idag:O Förr förra året på juldan så blev jag magsjuk när vi var på fest hahaha. Jag är typ psykisk sjuk och tror att samma sak kommer hända igen bara för att det är juldagen haha. Får vänta till nyår istället, då är nog förbanelsen borta;) höhöhö.

Men nu finns det typ inge roligt mer på viintern, och då börjar man längta efter sommaren som vanligt:o och det är skiiiitlångt tills dess, kommer vara snö i hundra år nu:(

Kolla va härligt med sommar, även om jag inte var så supersmal på bilden hahaXD:

kött

Btw gjorde om en bild som jag tyckte blev lite cool hahaha

Julafton

Jag idag är det julafton, så god jul alla människor! Fast känns stört att säga det nu eftersom den är slut om mindre än en timme haha.

Ligger iaf just nu i sängen måste typ sova om man ska orka gå upp på julotta, så  måste upp runt typ 45 nått sånt? Aja får se när mamma väcker mig haha.

jaa vad har man gjort idag, gått upp ätit frukost, typ sprungit runt och färgat håret och fixat håret sen kollat på julkalle samtidigt som man byter kläder. Sen drog man till kyrkan och så sjöng vi höhö. Sen kom man hem och åt julmat, men jag kunde typ inte äta av nån skum anledning:S blev typ jätteillamående so jag trodde ju att ja höll på att få magsjuka som vanligt hahaha. Aa sen efter det så kom tomten (jag) och alla ungar fick packet sen stack tomten och vi delade ut resten av alla grejer. Jag fick typ lite smått och gott. Önskade mig inte nått speciellt så fick mest typ massor av kläder smink hårgrejer massagegrej nagelmaskin nått och andra grejer höhö.

Sen typ så gick jag upp och satte på mig min nya pjamas (stavning?) och nu ligger jag här i sängen^^

Får se om jag ska försöka sova nu, är faktist lite trött så det ska inte va nå problem, fuck va sugen jag
blev på kina mat, kinamat någondag nån? hehehe.


Jag idag och en tröja jag fick i julklapp^^





aa vet rätt "normala" miner men men haha^^

Uppesittarkväll

Hej alla människor! Sitter och gosar med lille per kött prutt! hahahaha En riktigt söt och gullig liten misse. Idag så har jag varit i Fagersta för sov hos max igår.

Så var jag till banken och fixade internetkonto så man kan handla på internet höhö^^ Sen har jag hjälpt mamma slå in massor med julklappar, sen fixat med mammas och pappas grej som är lite mer jobb att göra hehe.

sen har vi åkt och firat Nettan som fyllde idag^^ Och alla ungar ville kolla om på vår film som jag ewe o alice gjorde om och om igen haha. Och nu sitter jag här och ska  upp och fortsätt fixa min grej och sen äta ostbricka och spela bingolotto^^

Så hörs senare!

Tjo

Har inte uppdaterat på ca 439dar. höhö Har tappat orken för bloggen, känner ingen lust att skriva för har inte mycket att säga, aja får se hur det blir.

Nu sitter jag iaf i skolan, vi försov oss rätt länge i morse haha, Alice och Ewe sov hos mig för vi skulle göra vår film, och vi höll på hela natten långt efter 5 i morse la vi oss i sängen-.-

Så är liiiiiite trött och superhungrig för har inte ätit nått alls på hela dan, bara druckit cola. Åh shit kan inte hålla ögonen öppna längre.

Så nu ska jag hjälpa mina små barn med filmen haha. Är så trött så vet inte riktigt vad jag skriver. Blir lite random grejer sådär hehe.

Hörs lite senare!



mobilblogg

HEJ HEJ! NU BLIR DET MOBILBLOGG MED STOR TEXT IGEN -.- SITTER HEMMA HOS MAX, FÖRSOV MIG LIIIITE FÖRLÄNGE I MORSE, VAKNADE HALV 2:O HAHA AJA MEN HAR INTE MYCKET ATT SÄGA, HAR GJORT SIDECUT WOHO, ÄR FAKTIST NÖJD OCH KAN LÄGGA IN NÅGON BILD SENARE IDAG ELLER IMORRN. MEN NU SKA JAG SPELA MED MAX OCH ÄGA SÖNDER HONOM HAHA. HÖRS SENARE!

Give me give me give me

Grejer jag vill ha från hiphopbutiken.se XD
Snyggt halsband^^


Börjar gilla "korsgrejer"


Tycker den är skitcool
Coola haha
Jättesöt:) Synd bara att det är nikel i den-.-

God morgon

Idag är jag riktigt trött, shit sov knappt 3 timmar inatt så känns som ja kommer somna närsom.

Nu har jag el, försöker förstå vad läraren säger, men går inte så superbra. Sen har vi lunch och efter det multimedia:(

usch den är 3 timmar lång och jag kommer dö, usch hatar den lektionen. och inte nog med det, efter multimedian så har vi ytligare en lektion-.-

Men det é samhäll och det é inte så farligt. Sen när jag kommer hem så ska ja och min syrra direkt till Arlanda och hämta mamma o pappa. Kommer somna i bilen.

Aja nu ska jag lägga mig ner och sova haha hejdå!



Söndag

Hej hej! Har varit låg uppdatering för jag har varit med min kära pojkvän i helgen. Nu har jag bestäm mig iaf för vilken hårfärg jag vill ha^^

jag ska färga rätt, typ vinrött eller hur man ska säga. Sen ska jag göra en sidecut och klippa min lugg lite kortare, fan va snyggt det kommer blir:D

Men vet inte riktigt när jag ska göra det, blir nog mot helgen så jag hinner fixa till med håret och färga löshåret med innan skolan sen igen.

Lär köpa det i vecken, kommer behöva 4 kartonger-.- haha men det är tvunget^^ Åh vill färga mitt hår nu :D Men får vänta haha

men men nu ska jag upp till carro i sovrummet och glo tv, hörs sen!

Tjo

Skulle egentligen ha gjort vad som finns i min väska idag, men glömde det, mådde sämre i morse igen, trodde febern hade gått över menmen.  Aa har inte så mycket att säga, lite över 2 veckor kvar till jul höhö. Aja men hejdå

Day 2, min dag

Idag har det inte hänt så mycket, sov rätt länge, kunde äntligen sova ut, brukar aldrig kunna sova när jag har feber, men inatt fick jag faktist det.

Hoppas bara min jälva feber tar slut snart, börjar bli långtråkigt att sitta här hemma och glo-.- Aja vad har jag mer gjort, settat vid datan, kollat tv ätit mat.

Nu sitter jag här i soffan och Fanny kollar på musses jul, undra hur många gånger jag sett det nu under dem här dagarna haha. Så har verkligen inte gjort mycke idag förutom att tråka,

så det var min dag haha

Day 1 , om mig

Gillar egentligen inte att skriva sånhär om mig själv men men hehe, here you go:

Jag heter Camilla, (kallas Mulle av vissa) och är 18 år. Jag går på it musik multimedia andra året. Och skolan för mig är verkligen inte kärlek, jag haaaatar verkligen skola! Det som är bra är musiken. Har alltid gillat musik och hålla på med musik. Älskar att sjunga och springer jämt runt och sjunger :( vilket folk hemma tycker är rätt drygt ibland hehe) Gillar även att spela piano med spelar endast på gehör för har aldrig lärt mig noter, känner inget behov av det heller för ja känner att mitt gehör är tillräckligt bra för att skippa noter.

Så mina intressen är ju musik och vara med min söta Max<3 som jag varit tillsammans med 2 och ett halvt är och firade precis 2 år som förlovade här om dagen. Vi träffades igenom sommarjobb, vi jobbade på en kyrkogård, höhö rätt romantiskt va;) hehe.

Gillar även att vara med vänner på fritiden tex Ewe som jag rätt ofta umgås med. Vi har känt varandra sen vi var ca 4 år? Så vi är uppväxta tillsammans, jag hoppade av ett år på min skola och började om igen med ewe året efter på en annan skola, Kände att linjen jag valde först inte riktigt passade mig.

Jag är även väldigt utseéndefixerad, inte på killar utan mig själv. Jag är rätt hård mot mig själv ibland , inte ofta jag känner mig fullt nöjd, känner alltid att det är fel på håret eller sminket eller kläderna haha. Jag älskar verkligen kläder och köpa nya och göra sig fin varje dag, om jag känner mig ful en dag så vill jag knappt gå till skolan för jag känner mig så himla ful.

Mitt självförtroende sänks rätt mycket när jag inte gjort mig fin pågrund av att jag bara går och tänker på att jag är ful då och att andra måste tycka det. När jag däremot är tillfixad och så, så har jag mycket självförtoende och vet att jag ser okej ut och att inte folk tänker att jag är värsta fulapan (haha fast vissa kanske gör det med fuck dem heheXD)

Så ja är rätt hård mot mig själv, men mitt största intresse är mig själv, eller inte så jag menar utan att hadla kläder och fixa med håret och grejer, det jag lägger ner pengar på är bara på mig själv för att det är det jag bryr mig om:S Kanske låter lite själviskt men inte lätt att förklara det genom att skriva. Och jag anser inte att man är fjortis bara för att man bryr sig om sitt utseénde.


Jag är även väldigt intresserad av tatueringar. Ska göra min första snart, vet inte riktigt när det blir, men nån gång nu i vinter iallafall. Kommer bli en text ifrån ett spel jag var galen i när jag var liten, så det blir som en barndomsgrej.  Btw inte många som vet men jag älskar tvspel. Har växt upp med alla dem gamla spelkonsolerna från nintendo så det gjorde mig till en riktigt spelnörd hehe^^

Sen är jag en person som verkligen tänker för mycket:O om man ska göra nått typ inte vet jag vad som helst, så tänker jag på det jättelänge ur massa olika vinklar inte stället för att bara skita i konsekvenser och bara göra det haha, det är rätt jobbigtXD

Vet inte riktigt vad jag mer ska säga, Om ni vill veta nå mer så fråga bara för vet inte riktigt vad jag mer ska berätta hehe


Sova

Ska försöka sova, godnatt!




Btw, färga håret svart?

List

Nu tänker jag härma Tutan och alla andra människor med en såndär lista. Tycker det är en smart grej så man har lite intressantare grejer att skriva om^^

- Om mig
- Min dag ( fast det skriver jag om varje dag ialalfall haha)
- I min väska
- Mitt rum
- Det här gör mig irriterad
- Onödig info om mig
- Mina rädslor

Vilken härmapa jag är höhö men men. Nu ska jag beställa grejer så hörs sen;)



Nu e jul igen å nu e jul igen;)


Nyår

Har börjat fundera på vart det blir man firar nyår iår. Vet inte om det kanske blir hemma hos ewe, men vet inte riktigt hur det blir. Har även börjat fundera på nyårslook. Blir väl nån klänning eller nått haaha. Sitter och kollar på HM. Har som vanligt hittat ett par fynd. Jag gillar faktist hms kläder, tycker dem oftast brukar ha många snygga grejer.
Måste ha en ny väska!
Den är söt
Topp - Kitt/sex pistols
Linne - Naturvit
Tröja - Grå/randig
Skjorta - Svart
Leggings - Svart
Klänning - Mönstrad
Tycker faktist den va finXD

Sömnlös

Hur fan ska jag lyckas somna:O Gick upp vid 1 imorse så det hjälper mig inte direkt på vägen.

Min hals gör jätte ont och jag är varm och fryser, känns som tecken på feber-.- och inte nog med det, klockan 3 så måste jag gå upp och byta säng eftersom inte Fanny får ligga själv och alla andra ska iväg till Arlanda-.-

Blir en sömnlös natt för mig haha.

Tror nog jag ska dra ner och kanske ta en ipren så jag lyckas sova? Förstår inte när jag har feber så kan jag inte  sova för min kropp gör typ ont eller nått haha.

Ne ska dra ner och hämta dricka och gå på toa.

Godnatt människor!

God morgon

Vaknade typ 1 idag:O att Maxen skulle åka iväg och då var jag mindre glad-.- haha

Snart så blir det dags att göra lite taco=) och så kommer min syrra och hennes pojkvän och unge och ska sova här. för dem ska skjusa iväg mamma och pappa kl 3 inatt till Arlanda för dem ska till Fuertuventura.

Åh jag vill med:(

Fast snart är det jul och det kommer bli så mysigt:D

Aja men nu ska ja kolla klart på tråkiga beck haha. Sen ska jag börja göra köttfärs hehe.

Snart är det jul:D

Idag är det 20dagar kvar till jul:) gud va mysigt det kommer bli hehe. Men har fortfarande inte kommit på vad jag ska önska mig:O Aja får se om jag kommer på nått^^
Höhö en liten julbild haha

Lördag

Ligger nu i sängen, med en töntMax bredvid mig som bara håller på med hans fula iphone hela tiden, och han har inte gått upp än:O

Aja börjar bli hungrig nu, men vet inte vad vi ska äta:/ Antingen potatisgratäng med chickenbits och friterade räkor, eller fish and chips:S Blir svårt det här;) hahaha

Igår så va jag i skolan iaf, vi hade sovmorgon så vi skulle ta 11tåget med det var ju inställt som vanligt så vi fick åka taxi till västerås haha men det va skönt. Sen hade vi svenska och jag gjorde klart en hel uppgift:O shit asså hehe. Sen hade jag samhäll och där jobbade jag faktist lite men inte fullt så mycket.

Sen hade vi ingen el för den va inställd wohoo;) så min syrra kom och hämta mig och Ewe och så åkte vi till Erikslund och gick in i lite affärer.

Några kort från när vi handla^^
Btw vist tar min mobil bra kort:)

music

Hejhej! Sitter och tankar hem lite låtar, har legat i sängen och lyssnat på massa låtar jag älska när jag va liten^^ Haha jag kanske hade lite annorlunda musiksmak jag älskade hårdrock haha, så som helloween, gammaray, blind guardian m.m.

Hahaha en av mina första farorit låtar jag hade när jag var runt 4 tror jag var en hårdrockslåt haha som hette "Do I remember a life?" Men det var väl för att min storebrorsa lyssnade på sånt och då visade ju han det för mig som gjorde att jag oxå började lyssna på det.

Förstår inte varför jag slutat lyssna på det haha tycker det är mycket bättre än musiken jag lyssnar på nu.

Här är iallafall en av mina favoriter med Helloween^^

Snön den faller ner över stan

Okej jag har blivit irriterad på alla som klagar över snön men nu måste jag tyvärr lämna en åsikt. Vist jag gillar snö tycker det är jättemysigt nu när det är snö så sitter man inne och värmer sig och ser snöflingor sakta falla utanför.  MEN det är ok om det är typ få se nu kanske 7 minusgrader som högst, skulle duga för mig , inte 20- som det var i morse när jag gick upp.

Det är alldeles för kallt, det spelar ingen roll vad jag tar på mig så håller jag ändå på att frysa arslet av mig. Det dryga är oxå att man kan inte ha nå snygga kläder. Måste typ springa runt med stickade tröjor och min fula jacka jag köpte, eller ful och ful, den ser bara bra ut om jag har strumpbyxor till, annars så ser det ut som jag har termobrallor och ska ut på värsta skidresan.

Men jag gillar min svarta kappa men den är för kall och då måste man ha på sig värsta superkläderna under. Vilka bekymmer man har haha. Undra om jag ska köpa en till supervarm jacka så jag kan se bra ut och inte frysa hehe, skulle vara perfekt.

Men man kan ju alltid kombinera det med tjock halsduk vantar och mössa, men mössa förstör oftast håret:(

Ne jag trivs bäst på sommaren, när det är varm ute och solen lyser och det blir aldrig så himla svart som på vintern.
Jag är verkligen ett sommar barn, kanske för att jag är född på sommaren? haha ne då!

Aja ska sluta klaga nu och kanske sova, har sovmorgon men ska upp 10 så kanske ska lägga mig då iaf haha.
Norge är sommar enligt mig






Och klaga inte jag gillar färgstarka bilder haha.

Msn





Såhär ser det oftast ut när jag och ewe snackar på msn hahahahahaXD

Hejhej

Sitter och tuggar på en mintklubba, den är god. Är lite smått uttråkad, funderar på vad man ska hitta på.

Idag så försov jag mig. Sen när jag skulle iväg med 8 tåget istället så gick inte våran jävla bil igång för det var 20- ute-.- Så fick stanna hemma, men jag hade bara en lektion så det gjorde kanske inte så jättemycket.

Funderar på vad man ska köpa i julklapp till alla, har verkligen inte mycket pengar så får se hur jag delar upp det. Imorgon så har jag iallafall sovmorgon och det är skönt.

Åh har lust att färga håret typ svart, men vet inte om jag vågar, känns som man bara kommer ångra sig:S vet inte riktigt än..

nästa lördag så är det lussekupen och det ska jag nog gå på, kul att se massa människor man inte träffat på jättelänge.

Nu kom jag på vad jag ska göra, ska nog måla mina naglar, det är bra tidsfördriv.

Blev lite olika blandningar här haha men jag skriver bara ner det jag tänker på hehe^^



RSS 2.0