usch

USCH, FYFANFYFANFYFAN!!! DETKRÖP NYSS ALLDELES BREDVID MITT HUVUD EN SPINDEL I SÄNGEN:O FAN TRODDE JAG SKULLE DÖ USCH FY OCH BLÄ GILLAR VERKLIGEN INTE SPINDLAR, ELLER VIST DEM FÅR VÄL LEVA SÅ LÄNGE DEM INTE KOMMER IN:( FYYYY

Hejhej

Ligger just nu i min säng och snorar och har mig, har blivit sjuuk och är superduperförskyld så det inte är sant:(

Har ont överallt med det värsta är nog ändå att min näsa är täppt men rinner hela tiden, inte så värst mysigt att veta kanske haha. Så idag har jag inte gjort någonting utom att käka ipren och tyckt synd om mig själv buhu;)

Men imorgon är det norberg marknad och det SKA jag gå på! Får helt enkelt kötta i mig ipren för jag vill dit för det är så skoj att kolla i alla stånden och så finns det så många smaskigheter på marknader;) mmm ska nog ha sockervadd då:D gud så gott.

Gud kände verkligen hur tröött jag blev nu när jag la mig ner i sängen. Mina ögonlock blev rätt tunga haha så blir nog att somna ganska så snart^^ så som sista innan ja lägger mig så tänker ja visa några klänningar jag hittade.


Har inte gillar det här virkatmodet men gillade faktist denna klänning den va söt, dock lite för lång kanske eller kanske inte haha
så sommrig och söt^^


Nattinatti

Hej! Ligger i sängen och klockan är redan fööör mycket. Måste sova men håller på skriver med max så det drar ut på tiden hela tiden. Men nu har jag iaf valt kläder till imorn, kommer bli en tråkig svart drakula typ med bara svarta kläder menmen, lite svart behövs i vardagen;) Imorrn har vi typ musik hela dagen vilket är väldigt skönt. Älskar torsdagar så slappa, sedan på fredag så kommer vi ha bara 2 lektioner wihoo säger vi till det! Imorrn efter skolan så ska jag och älskling äta på resturang haha! Kommer bli smaskigt så har lockat löshåret och grejer så ja inte ser ut som värsta superslashasen, fast det va inte till det men. Ne nu måste ja verkligen sova! Godnatt på er hörs imorgon!!



En dålig bild ja gjort i ps hahahaha!

Hårfärg?

Funderar faktist på om jag ska färga håret, och denna gång faktist till min vanliga hårfärg. Har så sjukt slitet hår och skulle vara så himla skönt om jag färgade till min vanliga färg, Skulle vara skönt att slippa ful utväxt och låta håret vara så det kan växa i lugn och ro utan massa färgning och liknande.

Men vet inte, skulle vilja göra det men vill inte ångra mig som jag jämt gör. Tycker faktist min egna hårfärg är rätt ful men den är iaf inte färglös, det är rätt färgstark hårfärg så jag har iaf inte tråkigt råttfärgat hår.

Men jag har varit blond så länge men börjar tröttna på det och känner mig inte fin i det längre, sedan vill jag slippa ha löshår så jag kan låta mitt hår växa ut.

Får se hur jag görÄr lite kluven och vet inte hur jag ska göra, får fråga andra vad dem tycker haha!

Min vanliga fast har lite mörkare än denna bild


Sen på vintern blir min hårfärg typ konstig vidröd aktig som typ denna bild. Hahaha xmen...

Onsdag

Hejhej!

Sitter inne i studion! Vi sitter och letar låtar och så. Är rätt trött och har fått ont i halsen sen jag och ewe sov med balkongdörren öppen, men skönt var det!

Sen efter denna lektion har jag engelska vilket jag inte ser fram emot, sedan har jag matte som är ännu värre:( Har ingen orka att jobba idag känner jag, har så ont i huvudet och allt-.-

Men ska inte klaga slutar rätt ok tidigt iaf!



sleep

Gör en sen uppdatering, kl är 5 i ett och har inte lagt mig än och ska upp halv 6, kul? nja inte speciellt. Kommer vara mycket trött imorgon. Men det är rätt sköna lektioner imorgon iaf så det är en bra start efter lovet.

Längtar redan tills helgen hehe då blir det norbergsmarknad och majbrasa och grejer, blir skoj! Ne måste fan försöka att sova nu!

Hörs imorgon, nattinatt!!



The last monday in the history

Idag är det den sista dagen på mitt lov, känns ju lite sådär. Idag gick jag iaf upp lite tidigare än igår och det är ju bra. Vad ska  jag hitta på idag då? Ingenting tror jag förutom att lata mig och ta det lugnt.

Har inte så mycket att skriva om egentligen, kom och tänka på, jag borde ha haft min blogg i ett år snart? bäst ja ser efter hehe.... Oj då jag har haft den i över ett år, det var den 13 april jag gjorde mitt första inlägg, hehe så kan det gå^^

Nu när lovet är slut så är det bara ca 6 veckor kvar tills vi får lov:) Sjukt att det är så lite, men jag blir ändå stressad för har sjuuuukt mycket jag måste göra i skolan och kommer aldrig hinna:( Men det är ju mitt eget fel så.

Nästa vecka börjar jag troligen jobba, vattna blommor på en kyrkogård det är grejer det;) inte så kul är det men det ger pengar och jag gillar pengar höhö! Nu ska jag ta och äta något eftersom jag inte ätit än.

Hejdå!



En bild från en inlägg för exakt ett år sedan haha!

Godmorgon

Eller  aa god middag? Usch mår verkligen dåligt när man går upp så sent, vaknade 2 idag:(

Men vad ska man göra har nästan gått upp tidigt hela lovet sså behövde kanske sova ut hehe. Har precis ätit frukost iaf, havreflingor och saft haha lite udda frukost kanske men det funkar.

Åh idag känner jag verkligen för att hitta på något, vill åka till Västerås elelr liknande men det är nog ingen som vill hänga med mig-.- Det mesta kanske är stäng idag iaf eftersom det är röd dag. Vill verkligen hitta på något, alla söndagar är lika dana att man sitter och glor in i väggen och inte vet vad man ska göra, men jag är iaf ledig imorgon men ändå haha!

Funderar på om man ska dra ut och ta massa kort idag, skulle vara nice. Får se om jag orkar det. Men nu ska jag bege mig utåt, har sattit på mina brillor och tänker dra ut och steka i solen hehe!

Hos mig just nu:
Vacker och nyvaken hahaha!

Fobii

Som ni har hört i massa inlägg tidigare så är jag rätt rädd för magsjuka och så vidare.

För ett tag sen så slängde sig Max i min säng och sa att han mådde illa, och inte fören nu har jag upptäckt att min fobi är rätt allvarlig, För mitt hjärta började dunka hur fort som helst, pulsen höll typ på att slås ut ur min hals, jag blek kallsvettig och fick ont i magen började må jätteilla och blev svimfärdig.

Om inte det är tecken på fobi för magsjuka så blir jag rätt chockad. Läste om det och jag är tydligen alltså en Emetofob. Ni har ingen aning om hur jobbigt det är, tänker på magsjuka minst en gång om dagen:(

Har blivit liiite bättre nu iaf när det är sommar snart och jag vet att magsjuka mest är på vintern men iaf, måste varna Max att inte säga till mig om han mår illa nästa gång:( Shit jag är verkligen en knäppis.

Här är en sida jag hittade om min fobi så den som har tråkigt kan ju kolla in den Hahaha!!

http://www.emetofobi.se/?page=emetofobi2

Nu ska jag försöka slappna av och sova för älskling hade inte magsjuka iaf, skönt det^^ Så godnatt på er!

Tjuuuuu

Nu är en ny Header fixad^^

Blev ingen speciell, en liten enkel sådär tills jag gör en bättre, ville bara få bort att rosa puttinutt, så tack anna för hjälpen;) Eftersom jag själv suuuger på sånt här ( fast jag hade bara laddat upp bilden förliten:O) hahaha!

Nu sitter jag framför tvn men min mysiga morgonrockoch mysiga tofflor och väntar på att Max ska komma in och sätta sig bredvid mig hehe^^<3

Funderar på att gå och göra en macka? Har bara ätit godis och skit idag och har så ont i magen så tror min mage skulle må bra av normal mat haha! Ska nog gå och göra en nu. Hejsålänge skriver kanske mer sen!!



Vacker min utväxt är-.-

Header

Känns som att det är dags att byta header snart? Tycker verkligen inte om min längre men måste oxå göra en vilket jag suger på, kolla bara på min jag har nu? inte speciellt snygg haahaha!

Vill ha mer stillren och inte lika töntig, önska jag kunde byta bloggnamnet oxå för det är sjuk töntigt men då måste jag skaffa en ny blogg och vet inte om jag vill göra det med allt jag skrivit på denna, det återstå att se, kanske skaffar en till och har kvar denna?

Hm kan ju behålla den även om jag inte skriver på den längre, återstå att se! Eller så fixar jag bara en snyggare design på min blogg så får väl det töntiga namnet va kvar...



Tju

Sitter och letar bikini, måste verkligen ha en ny har inte köpt en ny på aslänge? Vill ha en som matchar min bleka hud och gör så jag inte ser mer blek ut haha, usch har verkligen komplex över min blekhet:S Men men Har iaf tittat runt lite, har väl hittat rätt ok bikinis men inget som jag verkligen fasnar för...Drygt är det:S


Bortse från den överdrivet överredigerade modellen så är bikinin rätt fin.



Gillar ju oxå den här men min storlek finns inte längre kvar på bhn-.-



Den är oxå rätt cool men känns som alla köper den nu.


Har typ knappt hittat några andra heller:S Men brukar faktist hitta snygga på new yorker, får dra dit nån dag och se om dem har nått snyggt.




Random

Tjo, tänke göra ett inlägg men då kommer frågan, vad ska jag blogga om?  Har inte speciellt mycket att berätta om. Har grillat idag, va mysigt, och fick påskägg och grejer hehe va lika glad som alla ungar^^.

Sen har jag åkt till Max och vi har myst idag, käkat taco och massa godis och nu har jag ätit för mycket så har ont i magen och mår illa:( Måste lära mig att inte proppa i mig så mycket hela tiden haha. Imorgon så ska vi iaf hem till mig och ja ska vara barnvakt igen ett tag och så hehe, sen kanske jag och Maxen ska grilla, beror på väder och vind;)

I vilket fall som helst så har det varit asnice väder idag och dem senaste dagarna, fast även om det är varmt så tycker jag det inte är tillräckligt varmt för shorts:S Såg massa ungar eller aa ungar i min ålder springa runt med sommarkläder som linnen och short och korta klänningar, vist det är ok varmt med så varmt é det inte? Hm aja dem gör som dem vill. Men man kan faktist ha lite längre short och nån tjockare tröja, då fattar jag men inte superkorta shorts och linnen, såg så kallt ut:O


Ne nu måste jag vila min mage så det slutar göra ont, hej så länge!!



tråååk

HEJHEJ! LIGGER I MAX SÄNG, ÄR SUPERUTTRÅKAD OCH KOMMER TYP ATT DÖ, LYCKADES INTE SOVA PÅ HELA NATTEN PÅ FÖR JAG HADE EN SÅN MENSVERK ATT JAG LÅG OCH GRÄT OCH HÖLL PÅ SPY, SÅ ONT HAR NOG ALDRIG MENSVERK GJORT FÖRUT:O AJAJAJ, MEN DET ÄR BORTA NU KÄNDE MIG HELT MÖRBULLTAD EFTER SÅ SOMNADE DIREKT, NIIICE STAR PÅ DAGEN;) MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA DÖ AV TRÅKIGHET, TJOHOPP!!  NÅN GAMMAL RANDOMBILD

HM

Poncho - NaturvitSkjorta - Blå/mönstrad
Skjorta - KhakigrönTopp - Vit/röd
Farfarströja - RosaByxa - Leopardmönstrad
Klänning - BlåSkor - Puderrosa
Faktist lite annorlunda mot vad jag brukar vilja ha, men jag gillade dem sakerna iaf^^

Tisdag

Hejhej! Idag är det tisdag och jag har lite saker att göra idag som att duscha och sminka mig och fixa håret osv för ska till älskling idag. Så niceigt väder så blir nog att köpa med en glass när jag går till han^^

Har varit ute med våran hund idag och gått, och han hoppade ner i dikerna hela tiden för han blir så varm, stackarn haha! Men det va skönt så fick lite motion, mindre skönt är att man fått mensverk-.- men finns inte så mycket att göra åt saken.

Undra om man ska sätta på sig lite annorlunda kläder idag? Har alltid samma tråkiga känns det som så dags med lite förändring hehe. Lägger KANSKE in en outfit bild idag men det kommer jag nog troligen inte hinna, men kanske.

Kanske dags att börja fixa sig om man ska hinna klart med allt men känner att ja inte orkar riktigt än.

Måste kolla klart på hm först thihi kan lägga in dem senaste grejerna jag tittat ut från hm alldeles snart;)



Nån randombild

21:33

Hej idag är det måndag! Skapligt skön måndag eftersom det är lov hehe. Idag har jag varit i Fagersta och fixat grejer med min bank osv.

Sen har ja väl inte gjort så mycket mer, var hemma hos min brorsa men blev så trött så blev tvungen att åka och ta det lugnt. Så har varit hemma nu hela resten av dagen och tagit det lugnt och kollat på tv och settat vid datan osv.

Skön dag men längtar till imorgon då jag får träffa mitt underbara hjärta<3<3 Undra vad vi ska hitta på, det är lika fint väder imorgon så hoppas vi hittar på nå roligt ute^^ Sen blir det västerås på onsdag och se Anna pinas hahaha!

Har ingen bild att visa så länge så blir en bild på min supergoda sallad jag gjorde i helgen, mums haha!



Midnight

Godkväll! Sitter här med mina kära kompisar Eveline och Tutan! Vi diskuterar ungar och framtiden och allt mögligt! Har varit en mycket trevlig dag idag.

Vi har firat Tutan eftersom hon fyller 19år, gratulerar åter igen Anna höhö.

Nu har jag grillat för första gången detta år, va jättegott:D mums. Sen har vi typ kollar på big brother och druckigt cola och chips och så vidare.

Hahaha sen var vi ute och tog massor med kort och så, va kul, blev rätt coola kort.

Vacker hahahaha!








Hahahahahaha så heta bilder!

if my home was the 60 's


Godmorgon

Idag är det lördag! Rätt härlig dag idag med med fint väder och så vidare. Har inte gjort speciellt mycket idag, jag och älskling har mest käkat frukost och kollat på tv, kan ju inte göra så mycket när mitt öra inte mår bra, det är väl bättre idag men det gör fortfarande ont.

Det är iaf lov och det är såååå skönt, älskar känslan av att jag vet att jag kommer vara hemma över en vecka:D Men uppdaterar om något annat senare

Har börjat tagit väldigt mycket kort så min blogg kommer bli fylld med mycket mer kort nu än förut, bra va^^


Dissa löshår?

Funderar på om man kanske skulle skippa löshår ett tag nu? Och bara ha mitt vanliga och försöka trivas med det.

Känner mig oftast väldigt tråkig när jag inte har något löshår men kanske om man piffar upp håret på nått sett, funderar på att färga håret typ mörkblont med ljusblonda slingor i, kanske skulle vara något?

Mitt hår är ju inte sååå superkort längre så det kanske skulle se bra ut om jag lät det vara som det är. Hm ska iaf försöka gå utan löshår nu hela lovet, kommer va skönt haha!

Det är väl inte såå superkort eller? haha



Haha inte speciellt bra bilder men dem duger

Take a pic, even if im sick

Gjorde om lite kort idag, tycker dem blev lite coola faktist hehe!
Hahaha fan va rolig ja ser ut på sista bilden!

Godmorgon

Hej alla glada! Har knappt sovit någon på hela natten för har haft så ont i örat:( har haft lock hur länge som helst i örat och nu så har jag fått inflamation i det:(:( inte nice perfekt start på mitt lov...

Idag så kommer iaf älsklingen hit så han får trösta mig hehe^^ Men trots allt så är jag glad iaf på grund av vädret, solen gör mig så himla glad^^ Längtar så sjukt mycket tills man kan gå runt i shorts ute, kommer vara så härligt.

Sitter för tillfället ute på trappen och solen steker på mig:) så härligt måste bara akta mitt öra så det inte blåser på det.

Undra vad man ska hitta på nu när det är lov?? Blir väl mest att ta det lugnt och ta igen ca 7veckors sömn hehe.

Jag just nu: sitter och steker i mina brillor och mitt lockiga hår haha, mitt hår blir jämt superlockigt när jag sovit med blöthår, fast det syns inte hur lockigt det är på bilderna menmen  haha^^
Gud måste verkligen färga utväxten:O

T-shirts

Hej sötnosar! Sitter just nu vid tv med datan i knät och kollar på kläder (ovanligt) har faktist hittat massa t-shirts som jag skulle vilja ha från Shirtstore.se =)

Massa med roliga texter och så vidare, när man fått lite nya money så ska jag nog ta och beställa hem nån/några hehe.

Här är massa jag hittat som jag gilla:D








Btw, hela rummet är FULLT av f*cning jävla myggor som biter mig hit och dit, skiiitdrygt-.- Dem låter mig inte vara ifred jävla myggor, men men tecken på att det är vår iaf ;D



Monday

Idag är det måndag som vanligt, har varit en rätt lugn dag idag! Hade prov på morgonen...gick iiinte så bra men får hoppas på omprovet sen då!

Nu har jag multimedia och vi ska göra en film om fagersta kulkul...

Sen efter detta har jag samhäll, hoppas vi får sluta tidigare så man kommer hem tidigare eftersom jag verkligen vill hem och bara slaaaaaaappa! Längtar verkligen efter det.


Uppdaternar senare när jag kommer hem så vi kör på en gammal bild så länge!

Donkenbajs

hejsan! Har videoproduktion nu elelr aa den börjar nu, sen efter har jag småföretagande sen så ska jag hem^^ Skönt att sluta tidigt hihi

Blir väl dags att börja sjunga nu, vill inte när jag inte har någon hörsel:( Men vad ska man göra..

Har ätit donken precis som vanligt, känner hur min kropp sakta ruttnar:( haha. Önska dem kunde öppna nått liknande med donken fast det istället är nyttigt med typ sallad och skit höhö mitt nya företag...

Skriver mer sen!

Summer 2011

Nu ligger jag i sängen (as always) och drömmer mig bort till sommaren! Tänk att gå ute utan att frysa i varma fina kläder, och att va ute hur länge som helst på kvällen för det blir typ aldrig mörkt, grilla, åka båt, åka på semster, gå på picnick med min älskling, åh det är så mycket jag längtar tills när somamren kommer!

förutom att jobba kanske höhö men vill jag hitta på roliga saker så måste jag väl jobba för att få pengar höhö! Sen ska jag och älskling åka iväg någonstans själva bara vi 2 <3333 det behövs nog thihi!

Men blir redan på bättre humör när jag kollat vädret för veckan, 11 till 14 grader varmt hela veckan:) Och på söndag blir det 18 grader varmt:D Sjuk härligt då ska kanske jag och älsklingen grilla^^ Så nice väder.

Nu ska jag försöka sova, kommer inte gå så bra efter att ha druckigt typ en halv liter cola men får försöka

nattinatti!

tjuu

Hejochhallå!

Idag har det lätt varit den sämsta söndagen i världshistorien haha! Har bara hänt massa skit idag och nu på eftermiddagen blir allt tusen gånger värre, värsta jag varit med om nästan...Men nu är det lite bättre iaf och det är skönt!

Mår fortfarande skit men det blir långsamt bättre. I helgen hände inte så mycket, vad med älskling och så va vi i Åsby och grejer. Imorgon är det äckelskola igen. Sen är det helg igen, sen är det skola igen sen lov, nice!

Btw åt Ben & Jerrys för första gången igår aa det ni haha! Tycker inte det direkt va nått speciellt, va väl gott men förstår inte allt tjat överallt om dem haha! Men det kanske beror på vilken smak man tar oxå.

åsby

HEJ ALLIHOPPA, MOBILBLOGGAR FRÅN ÅSBY FAKTIST HAHA HAR PRECIS ÄTIT KLART VÄRSTA SUPERMACKAN HAHA, OCH NU GÅR JAG OCH LUKTAR PÅ ALLA BLOMMOR HÖHÖ, UPPDATERAR SENFIN BILD PÅ EWE HAHA

bena

HEJ ALLA, MOBILBLOGGAR DÄRAV DEN STORATEXTEN, SKA STRAX SOVA, SKA BARA SMSA LITE MED MIN PUCKADE ÄLSKLING INNAN JA SOVER HAHA!  HAR VÄL INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA FÖRUTOM ATT JAG FAKTIST BYTT BENA, FÖRSTA ÅNGEN PÅ FLERA ÅR HAHA, KÄNNS HELT WIERD MEN JA KAN INTE HA NÅN SNEBENA PÅ ANDRA SIDAN FÖR DÅ SYNS MIN SIDECUT SOM BÖRJAR BLI LÅNG NU OCH DE E INTE SNYGGT HAHA SÅ BYTTE! MEN NU SLEEPTIME!!

RSS 2.0