bajsmobil.......

Hej på er!

Herregud är verkligen superdepp, har tappat bort min mobil och kommer nog troligen inte få tillbaka den heller.

Den gled troligen ur min ficka inne på nisses och man vet ju hur människor är, nån idiot har väl tagit den förmodar jag. Aja då blir jag mobillös en lång tid framöver, INTE KUL:(

vad ska man göra är ju mitt eget fel så, åh blir så jävla arg!! Aja förövrigt så har väl dagen varit ok, har varit i skolan och jobbat lite grann sen så tog jag och ewe bussen till Erikslund och gick runt i massa affärer, dock lite jobbigt eftersom jag hade 2 datorer och släppa på så blev tungt haha.

Sen var vi överallt och grejer sen drog vi hem.

Skulle kunna lägga upp bilder men......har ju som sagt ingen mobil sååå.


Aja men hejdå!!!



mos

Hej alla vackra gosingar där ute!!

Jag sitter just nu i skolans "cafe" och jobbar. Jobbar eller jobbade för fullt nyss och nu är lektionen slut. Men snart är det dags för samhäll, årets sista faktist, känns lite härligt sådär^^.

Sedan när vi slutar så tänker ja släppa med dem andra till subway för vill verkligen ha en subwaymacka, mmmm mums dör av hunger. La mig typ halv 6 imorse kanske? haha så är helt död i kroppen, men inte får man vila för det, sedan bär det av hem till ewe idag och där ska vi plugga höhö=)

Nu ska jag fortsätta jobba. Hejsålänge!!



Bild från i onsdags

Gina

Lite små saker jag vill ha från Gina


Söt och sommrig.


Gullig.


Tycker den va cool!

Så jääävla ful men skänt att ha hemma och gosa i.

Tar en sväng igenom parken vi två.

Hejhej!

Idag är det söndag och jag har har kommit hem från Max för ett tag sedan.

Har väl varit rätt ok helg faktist, vi var ut i fredags, fast hade inte sovit något på natten innan var svintrött haha men det var trevlig ändå.

Idag blir det att chilla och ta det lugnt hela dagen. Planerna för dagen blir väl att tvätta löshåret och pyssla om mig själv lite ska nog måla lite nagellack på naglarna osv. Perfekta planer för dagen!

Hittade ett par fina skor som jag är sugen på, typ att ha till midsommar eller liknande.


Tycker dem var fräna!

Tycker dem här är jättesöta och funderar starkt på att köpa dem.

hammock

Ligger i våran nya hamock som jag och pappa precis plockat ihop.

Ligger i dem och bara chillar och pluggar, faktist ett väldigt härligt sett att plugga på om jag ska vara ärlig hehe. Det här är nog verkligen min nya favorit plats och kommer nog ligga här hela sommaren även om det blir kallt, kommer vara härligt.

Usch nu börjar det blåsa:S

gud va tråkigt samhäll är måste jag bara erkänna-.- så ointressanta saker, iaf om politik och så..fast ibland är det kul, men inte just nu=(



Så ser den ut typ fast våran e svart och snyggare hehe.



good morning

Hejsan hejsan!

idag är det torsdag och jag har precis vaknat för, är hemma idag och ska jobba med massor av skoarbeten, idag är typ den ända dagen jag har på mig.

Igår så hade vi konsert, vet inte riktigt hur det gick, jag hörde inte mig själv alls men vissa säger att jag hördes och andra inte, vet inte vad man ska tro då. men men gjort bryr mig inte så mycket, kan inte varit så farligt haha!

kan lägga upp lite random bilder från dem senaste dagarna!!

När jag satt och sola i söndags hehe

Vänta på tåget och hade liite förmycket bus-.-

Ewe i skolan

Min heta sko!!
Jag igår morse, föröskte fixa till min lugg men den såg bajs ut.

Och jag igår kväll hahahahahaha


Mycket vackra bilder, nej nu ska jag ner och käka frukost! hejsvejs

Gokväll

Ligger i sängen och har precis lockat klart mitt löshår, kändes som att det va ett tag som man hade lockar så var dags för det igen.

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, vad passar att ha på konsert?:S Kommer inte på nått snygg som jag har, kanske för att jag inte har nått snyggt höhö nej men seriöst =( Har en ide men det är lite tråkigt, fast det spelar ju egentligen ingen roll vad man har på sig haha men ja vill se anständig ut iaf haha!

Jag hatar när man tänker i huvvet hur man ser ut i vissa kläder och frisyrer osv, så ser det 10 gånger sämre ut än man föreställs sig, tycker det är irriterande! Äh kör på outfiten jag har i huvudet, enkel och bra så!

Kommer bli en lång dag imorgon iaf eftersom man först har massa antivåldsaktiviteter hela dag, och om man ska sitta helt tyst och lyssna hela tiden så kommer jag dö-.-

Sen efter det så är våran fredskonsert kl 6 på kvällen så kommer komma hem assent:( Men det gör inget för jag får min älskling med mig:D<3

Borde nog försöka sova nu, Så jag orkar med allt imorrn men måste rota runt lite i min garderob innan om jag hittar nått roligare.

God natt!



Såhär stort kommer det vara ungefär;) höhöhö

Spending some money on you

Jag vill ha sommarlov nu!

Vill bara spontant kunna springa ut i skogen och ta massor med kort här och där, kan inte göra det nu, skolan gör mig trött och utmattad hela tiden så skulle inte kunna göra det nu.

Jag vill gå in i mitt rum om nätterna och känna hur varm det är fast det är mitt i natten och fönstret är öppet, jobbigt varmt men älskar känslan.

Jag vill vakna av att fåglarna tjuter utanför mitt fönster och höra bilar köra förbi utanför.

Jag vill kunna tidigt på morgonen sätta mig vid ytterdörren och känna hur solen värmer en när man är lite småfrusen pågrund av att man är nyvaken.

Jag vill hoppa på cykeln sent på kvällen och bara cykla iväg och se hur solen går ner.

Åh jag älskar bara känslan på hur annorlunda allt ljud blir på sommaren till skillnad mot vintern. Om man blundar och lyssnar på fåglar som sjunger och humlor och bin och så vidare som låter lite här och där och massa andra ljud, till skillnad mot vintern som är helt tyst, nästan som en död sommar kan man jämföra det med höhö.

Lite smågrejer som jag längtar efter när det gäller sommar.

Så ni kan ju bara gissa hur jääävla mycket jag längtar till att sommaren äntligen ska dra igång, så kämpa igenom 2 och en halv vecka till sen är det dags:D:D



kväll

Hejsanhejsan!

Ligger för tillfället i ewes säng och masserar mitt huvve, skönt haha har läst nånstans att det ska hjälpa att massera varje dag för att få håret att växa snabbare:S

vet inte riktigt om jag tror på det men det skadar inte att göra det iaf för det är skönt haha! Nu ska jag försöka sova faktist, eller aa prata lite mer med tutan sedan sova hehe.

nattinatti




mos

Sitter på samhäll, har precis gjort klart en uppgift WOHOO!! men kommer nog få göra om den haha-.- Är superduperhungrig men när jag kommer hem så blir det kinamat, mums:D Sen blir det väl att dra till ewe, fast kommer komma dit jävligt sent, men vi måste jobba så. Har ont i huvet och är allmänt seg och mitt hår ser ut som bajs haha, blir nog en tråkig uppsatt frilla imorrn. Snart slutar jag iaf och det är skönt. Är sugen på att shoppa, hitta såna här korta toppar eller vad man ska kalla dem som är moderna nu, ska nog köpa en sådan imorgon tror jag men vet inte riktigt vilken färg:S

Den färgen är superfin så funderar på den.

Gillar ju även marinblå så vet inte om det kanske blir den?

Fast gul var även sommrig och fin, åh vet inte vilken färg dem är så fina alla, men det lutar nog mest åt den turkosa kanske:S

farmor

Hej alla kycklingar!

Alice är en hora! nej då;) hon är en liten bajsanka! Jag sitter i nått rum och typ gör ingenting, börjar inte fören om typ 2 timmar.

Skulle va nice om denna vecka va slut imorgon och att jag hade jobbat klart med alla saker jag ska göra....Men så är det ju inte tyvärr.

Detta kommer bli en jobbig vecka med massa saker att göra!! Jag kommer var köttmosad efter detta ojoj...
Min blogg suger bajskorv för kommer inte på nått roligt att uppdatera så blir lite halv cp...Men skriver väl sen.

Hejhå!



Bajs

Hej alla!!

Gud va min pojkvän är tråkig ibland, det första han gör när vi går till sängen är att slänga på sig hörlurar och lyssnar på sin jävla bajsphone, romantisk jävla kille jag har....

nu låter det som han sover, om han gör det tänker jag mörda honom-.- inte bokstavligt talat då höhö. Men nu blir det inget mer att säga för idag utan ska väl försöka sova om min tråkkille redan sover..

God natt på er alla små gummor!!



Caaaandy

Ojojoj titta vad jag hitta för sida: godispanatet.net kunde inte hittat en mer passande sida hehe, dem har massa olika godisar att välja mellan från naturgodis till vanligt godis, vilken lycka höhö;)

Marsh mallows Tivoli

Hittade ingen bra bild så fick bli denna hehe!

Linne

Jag idag och även mitt linne jag köpte igår som jag är jättenöjd med. Ska nog köpa sån i flera färger sen oxå!




Nu ska jag fixa lite popcorn och så ska jag och älsklingen mysa framför tvn resten av kvällen <3

Morning people

God morgon alla glada!

Solen skiner och himlen är blå, och jag sitter inne i ett mörktrum fortfarande kvar i sängen men en snarkande Max bredvid mig haha! Jag vill ut i solen, mår dåligt av att sitta i mörker men Maxen vägrar vakna stackarn höhö!

Idag så ska vi dra hem till mig för mina föräldrar är borta på kryssning och jag måste sköta om huset hehe. Får se hur vi ska göra ikväll om vi ska på picknic eller om vi ska grilla, hm det visar sig. Hoppas bara det är tillräckligt varmt så man kan gå i linne idag=)

Köpte ett fint linne och ett par shorts igår, även en bikini överdel men jag tog fel stl som vanligt så den var för liten haha! Men jag kan alltid ge den till någon annan.

Åh imorgon blir det 22 grader varmt:) härligthärligt! Då kanske man kan ta picknic och sen grilla idag hahaXD Så smart jag är;)

Men nu ska jag försöka hoppa på max eller nått för börjar bli väldigt hungrigXD




Mycke svåra val här;) hahaha



yoo

SITTER PÅ DONKEN I BORLÄNGE OCHÄTER FÖR FULLT ELLER JAG ÅT FÖRFULLT OCH ÄR SUPERMÄTT. SEN EFTER DETTA SÅ DRAR JA OCH ÄLKLING HEM TILL HAN OCH SOVER DÄR INATT;) HÖRS SENARE!!

Food

Mums gjorde typ pasta carbonara av nått slag fast väldigt starkt och vitlökigt blev jättegott även om det inte ser så gott ut haha!



Shit va starkt det är haha måste typ dricka hela tidenXD Men iaf efter jag käkat klart så ska jag börja fixa mig för ska ta tåget till fagersta och sedan dra till Kupolen i Borlänge men älskling och min syrra och så, lite kul länge sen man va där.

Godmorgon

Idag är det en strålande dag och solen skiner hehe. Gick upp för länge sen men har fortfarande inte ätit någoting:S Kanske är det dags att äta nått kanske men hittar inget gott här hemma:( Men är sugen på spagetti, ska nog göra lite sånt och bacon hehe!Uppdaterar mer snart!


Todays look



Var lite uttråkad mot kvällningen så sprang ut och tog lite kort haha. Men det blev ju en dagens outfit iaf till det^^ Ligger just nu i sängen, skitskönt att äntligen få lägga sig ner.. är helt superutmattad av denna vecka, vet dock en vf haha är väl för att jag jobbat mer än jag brukar. Ska nog sova nu, natti!

hejpåer

Nu är jag hemma!

Kan uppdatera med att jag mår rätt bra nu, ingen bitterhet;) allt kanske fixar sig iaf, men har bara ett problem att jag är suuuuupertrött och måste jobba men jag är så trött så trött:(

vet inte hur jag ska bli pigg, tips nån? åh shit orkar inte ens skriva nått. Skriver som om ja inte somnar.

Puuuuuss





såhär känner jag mig just nu haha!

God morgon

Går från den ena skitdagen till den andra, dock inte lika deppig idag som igår, mer irriterad idag.

Nu har jag svenska iaf, men jobbat förfullt med dem jävla multimediauppgifterna och en om dem funkar inte på grund av nått skitfel så har hållit på att försöka fixa skiten hur länge som helst men nej....

Aja sen har vi nån jävla repning inför nästa vecka och är verkligen inte pepp för att göra det..men vad ska man göra. Sen ska jag hem och hemma måste jag fortsätta jobba, mitt liv är så roligt nu wihoo!!

Nej nu ska jag försöka sluta skriva sura saker. Snart är det helg iaf vilket är jääävligt skönt men jag kommer väl få jobba hela helgen....men iaf. längtar efter min älskling<33 Kommer nog bli gladare direkt när jag kommer va med honom! Han är min energikälla haha.

Skulle typ göra vad som helst för mat just nu, är så hungrig för hann inte med frukost som vanligt. Kommer nog bli på bättre humör om jag får mat i mig, får sattsa på det. Hörs senare, tjohopp!



.......................

Okej jag tycker det är skittöntig när andra håller på töntar sig på detta sätt, och tycker det är rätt fånigt men....fyfan vad jag HATAR allt just nu!!!!!!!!!!!!!



Rules

Lite nya regler till mig själv:

* Jobba inte med uppgifter som krånglar när man har mensvärk.

* Tro inte att allt är kört bara för att det blir ett litet hinder.

* Lägg dig tidigt om kvällarna så du inte är som en vandrande zombie om dagarna (dem regeln kommer ej funka)

* Sluta shoppa hela TIDEN!!

Så lite nya regler jag skaffat mig, får se om jag lyckas hålla mig till någon av dem..



Fan va cool jag är:S

Panik

God morgon!

Blir hemma även idag, har jobbat som en galning igår, men har massor kvar så det blev att  stanna hemma idag med. Har aldrig jobbat så mycket i skolan som jag har gjort nu hemma.

Men nu har jag svårt att sätta igång. Måste ha något sätt att få upp mitt blodsocker med så jag kan koncentera mig haha! Ni har ingen aning om hur mycket det är jag ska göra och sedan på 3 veckor?

Allt jag ska göra tar typ ett halvår att göra om inte mer. Så nu börjar jag faktist känna hur paniken kommer...Kommer fan få en hjärtattack innan skolan är slut.

Men nu ska ja baka några såna här så det blir lättare att jobba hehe!

Bä bä vita lamm...

Sitter för tillfället framför tvn och jag och ewe jobbar som fan för att bli klara med våran film vi håller på med som ska vara klar på fredag, lite panik hehe.

Sen massa andra uppgifter som ska vara klara till fredag men jag har jobbat som fan så har bara 2 kvar nu hehe. Känns som att detta kommer bli en lååång natt, kommer aldrig orka gå till skolan imorgon...

Igår så var jag och ewe ute och tog kort på får i en hage, fast dem sprang mest iväg så det blev mer kort på oss istället haha!



Min "outfit" igår hahaha


Sexigt!

kött

Hej sötnosar!

Har kommit hem från skolan nu. ska strax ta mig nått att dricka men måste vila mig ett litet tag bara. Har varit en lång dag idag men inte så jobbig konstigt nog.

Snart ska jag dra till ewe för vi har massa jobb att göra och så ska vi klappa får haha. Är väldigt trött men efter lite dricka så blir jag nog piggare. Ja måste dra upp och byta om om jag ska till Ewe så jag har kläder tills imorrn.

Hejsvejs.

bajs

Asså vafan gör jag i skolan nu???



Mosi

Hej! idag var det då måndag men är konstigt inte lika deppig som jag brukar, vet ej vf kanske för att det bara är ca 4 veckor kvar till sommaren.

Men har så sjukt mycket i skolan så borde igentligen ha panik men konstig nog har jag inte det. Ewe är pucko. Haha. Snart börjar digitaltekniken som jag igentligen inte behöver gå på så man kan ju undra vad jag gör i skolan nu...

Rätt lång eftermiddag väntar mig oxå, eller aa det är 2 lektioner men det är mycket jobb. Är hungrig som vanligt och vill ha kina mat!!! Haha har nog itne varit såhär sugen på det på lääänge.

Nu börjar den roliga lektionen... hörs senare.



My weekend

Hej på er! Sitter och kollar på "ps i love you" tycker verkligen den är asbra men så jävla sorglig sitter och gråter från och till hahaha! Denna helg har varit rätt ok, lite väl kort bara.

Har precis upptäckt att jag inte hittar min laddare, jävla skit säger jag bara, utan den kan jag inte ställa klockan och då kommer jag inte kunna gå upp? Vet inte vad jag ska göra nu. Finns nog en risk att den ligger i husbilen och orkar inte direkt springa ut till den och hämta mitt i mörkret. Får springa ner och leta efter den snart..

Sen börjar detta problem igen då med kläder. Imorgon blir det inte speciellt varmt så väl köra på nå varmare men vad:S får se vad det blir för kul..

så länge så kan jag visa bilder ifrån helgen.




Det är fan inte lätt att få ett kort på max hahaha!


Ewe bor på en farm.

Jag har iaf bild bevis på att sverige låg 1 ett tag iallafall Moahahaaha!!

Mina älsklingar<333



(Update: hittade laddaren så nu ligger mobilen och laddar förfullt^^)

Bara ett litet tag till

Snart kommer sommaren!

Not much to talk about


Godmorgon

Nu sitter jag i min roliga skola som vanligt.

Har svenska men är för hungrig för att kunna jobba, sen så hade vi sovmorgon så det kommer inte bli någon lunch för mig fören typ 6 ikväll O.o Kommer dööö. Har 2 lektioner till med prov till det hehe, nice!

Men får hoppas att provet går bra. Senare ikväll så ska vi grilla iaf^^ Det kommer bli supergott. Så kommer min älskling komma oxå så ska vi mysa resten av dagen haha behövs efter en vecka i skolan.

Imorgon så är det Eurovision och hoppashoppas att Sverige vinner!!! Fast jag tror verkligen inte vi kommer göra det men man kan hoppas.

Nej men jag uppdaterar senare, kanske kanske lägger upp en outfitbild men troligen inte, men kanske;) haha.




JAG VILL HA MAT!!!

My day

Hej på er! Jag kom precis hem från Lindesberg faktist, hehe och vad har jag gjort där tro;););) Nej det är inte så kul som det låter, vi var där och besiktade vår husbil haha! Och åt god mat, på en hamburge grill haha! Var väldigt längesen jag åt på ett sådant ställe.

Sen försvann mitt lock jag haft i örat i typ över en månad:D eller aa det försvann tidigare  oxå men nu försvann ännu mer, hör som typ en kanin eller nått med ena örat, men det andra är det fortfarande lock i men det försvinner väl kanske-.-

Åh jag vill att det ska komma en till superåskstorm som i natt, fick ju inte njuta av det eftersom man bara somna om, tycker det är så mysigt med åska hehe. Men om ca en timme är det äntligen dags för Eurovision och se om Sverige kommer gå vidare eller inte;) Är inte helt säker på om vi verkligen kommer gå vidare men man får hoppas!

Så Ewe borde komma snart för vi ska kolla på det ihop men hon är väl seg som vanligt haha.
Naturen är bra fin här uppe i Västmanland;) hahahaha!

Morron!!

Idag är den en onsdag. Har en sån jäävla pain i magen så det inte är sant:( men jag måste vara kvar i skolan för vi måste göra en viktig redovisning senare så måste typ vara kvar, men om det blir värre så måste jag åka hem, dör typ. Men ska äta och då kanske det blir bättre hehe. Har inte mycket mer att säga, skriver senare hejochhå!!!

Hej på er!

Uppdate från min "usual spot" ligger alltså då i imin mjuka säng.

Måste ta fram kläder men ooooorkar verkligen inte resa på mig. Men jag måste verkligen åhhåå jobbigt lägge haha! är typ utmattad efter att ha haft så ont i magen hela dagen men det är bra nu iaf men nu är min kropp död haha! Nej jag måste verkligen resa mig upp brb!

Så nu tog jag bara nått skit, inte speciellt snyggt och besviken att jag inte hittade nått snyggare men vad ska jag göra-.- Åh jag som ville matcha nått snyggt till mina nya skor. Äh vem bryr sig egentligen.

Satt nyss och lekte i ett program och gjorde om några bilder så dem såg "ritade" ut typ blev lite halvcoolt faktist.

SKITCOOLA bilder jag vet höhö... nu ska ja titta
på en gammal japansk animeserie, det ni;)

Me and my blue dress

Funderar starkt på att köpa denna klänning, så sommrig och fin och skulle passa till midsomamr eller liknande, vill ha den blåa!

Igår

Igår var det väldigt fint väder, så jag tog lite kort, men råkade typ ha sönder min kamera-.- vilket är mindre bra, men det är inte så farligt den slänger inte igen linsen bara när den slås av hehe jag är rätt klumpig^^

Fick jobba igår när jag kom hem, lite drygt men det var inte så mycket ja behövde vattna så!

Min

Denna kommer snart att bli min<3

Woho!!!

Nu äntligen går det att uppdaterna min jävla blogg:D haha!

Mos

Mina inlägg jag gör kommer inte upp av någon anledning:S Så gör ett test nu och ser om det fungerar!

true or false


HM

Har beställt lite från hm, hehe men denna gången blev det faktist bara 3 saker!
Ett sött linne som man kan använda mycket i sommar!

Ett par vanliga harem, tycker dem är fula men verkar mycket sköna och niceiga att ha!

Topp - Vit/röd
Skön tröja att slaffsa runt i. Kanske matchar harembrallorna!

Home

Hej alla små människor! Har kommit hem för inte så längesen från en mysig helg med min älskling, Dock så får man veta när man kommer hem att mamma har magsjuka.....så har lite smått panik kan jag medge. Så måste nog fly någonstans så jg inte blir smittad hehe. Har precis ätit pommes och korv haha och sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på. Skulle vara roligt att hoppa lite studdsmatta faktist hehe, så tar nog och ringer ewe lite senare;) Har iaf fått hem min Bustier som jag beställde, den sitter bra men är lite liten så hoppas inte tuttarna kommer ramla ut haha men det gör dem nog inte. Kan lägga upp kort senare om jag hinner/har lust så ni får se hur den sitter.


Studs

Hej!

Uppdateringen har varit lite sämre dem senaste dagarna men det är så mycket nu så har helt enkelt inte tid, men ska försöka bättra mig!

Idag hade jag studiedag vilket var skönt, men istället för att få ta det lugnt så var jag tvungen att börja vattna blommorna på kyrkan (asså mitt sommarjobb) men jag får ju pengar iaf.

Va hos Eveline igårkväll och vi höll på hoppa studsmatta haha, var faktist superkul för det var jättelängesen jag gjorde det. Blev väldigt många "vackra" kort haha men lägger bara upp 3 för jag kan verkligen inte läggs upp den andra, fy och usch va ful när är när man hoppar hahaha:





Mycket vacker, ska sova nu eller försöka iaf gick upp sent idag men tar och gör ett försök.

Godnatt!




Hejhej

Idag har jag varit med skolan i skogen haha därför jag inte uppdaterat på hela dagen! Har även gjort en vacker liten video till hahaha!

Men kommer inte in på min youtubegrejs nu så får fixa det senare så ni får se min vackra video och min dag höhö det ända jag kan säga nu är att mina fötter och ben gör jätte ont och min förskylning har försämrats haha!

Men dagen var inte sååå farlig ändå. Uppaderar senare om jag orkar för är så trött så kommer nog somna tidigt!

Hejsålänge!



Det va knappast såhär fint i skogen vi var i hahaa!

The piano is playing in my ears

Ligger nu i min kära säng som vanligt. Har precis snackat med ewe i tele i 2 timmar haha, skulle bara snacka med henne lite fort innan big brother började men missade det med en timme haha!

Ja imorgon så ska vi ut i skogen, inte kul-.- Kommer frysa arslet av mig. Så ska ha flera tröjor på mig men det kommer säkert inte hjälpa men men. Kommer sluta rätt tidigt iaf, kl 3 okej det kanske inte är tidigt men det är inte supersent iaf, men man kommer missa 3tåget och det är mindre kul.


Me varför klaga.


Och på tal om nått helt annat så drack jag en god iste idag som är från usa^^ eller aa den är köpt i Svergie men den kommer från Usa, och den var väldigt god, och fin flaska hehe!




Men nu ska ja sova nattinatti


Snö??

Asså det är den 2 maj och det snöar ute? Eller aa det gjorde det nyss nu är det sol ute iaf, TUR DET!!

Förstår inte vad det är för fel på vädret? Tycker det kan vara varmt NU och vara varmt resten av våren hehe^^




Så duktig jag är på rita höhö;)

Godmorgon

Eller kanske inte en så god morgon eftersom jag är döttsförskyld och kan inte andas och näsan bara rinner och grejer:(

så fick stanna hemma idag. Men en annan posetiv sak var att jag blev veckans blogg på en annan blogg så det var ju lite roligt^^

hehe. Ska väl lyckas resa mig från min säng nu och gå ner och äta frukost, är superhungrig!

Ska även ladda min kamera idag så jag kan ta lite nya kort och lägga in lite här och där, men detblir nog endast inomhus kort med tanke på att jaginte vill gå ut med min förskylning!

Synd bara att det fina och varma vädret har försvunnit:( Det som var så härlig ett tag där, men det skulle bli varmare mot onsdagen igen och helgen så får hoppas på det^^ Man vill ju inte direkt springa med massa tjocka tröjor och liknande nu:S


För några dagar sedan å det var rätt nice väder ute:



Var sjuk trött och sliten på korten därav den vackra minen;)

Kläder nån?

Sitter som vanligt och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon, och ja vet att det bara är skola men känner jag mig fin så är jag nöjd men känner jag mig ful så går jag bara och tänker på att jag ser förjävlig ut hela tiden. Men jag klär upp mig för mig själv och ingen annan såååå.

Man måste nog ha rätt varma kläder imorgon med tanke på det kalla vädret:( Blir nog en stickad tröja och en halsduk. Sen kanske ett par short och typ strumpbyxor till. Vet inte riktigt:S

Åh varför måste jag äns bry mig för:( så irriterande slösar massa tid att sitta och tänka i hundra år när man egentligen måste sova. Föresten undra om man ska ha uppsatt hår imorgon och inget löshår och sköna slappkläder, mitt hår är ändå färgaat nu så behöver inte bry mig om den extremt skabbiga utväxten iaf. Jo tror nog jag ska köra på det.

Måste bara lyckas resa mig upp ur sängen och släpa mig fram till garderoben och ta fram kläderna. Fryser skit mycket eftersom mitt hår är blöt så vill inte röra på mig haha! ......Men nu va det fixat iaf skönt!!

Är rätt trött för gick upp tidigt idag:(  Åh hatar när man går upp tidigt på helger, har gått upp tidigt hela helgen för har varit så förskyld och vaknat av att jag inte kan andas och grejer, inte kul:( Men va gör man...

Skönt att va ledig på torsdag iaf, nått att längta till:)



Me today


Söndag

Hejhej!

Idag har jag varit på Norbergsmarknad köpte inte så mycket, ett par starka chips, goda munkar mums!! Sen ett par fina leggings^^ Fast ska nog inte ha dem fören på onsdag eftersom det kommer bli superkallt imorgon och på tisdag:(

Men sen drog jag in i en affär och köpte hårfärg för måste verkligen färga håret...det är en skaaapligt lång uttväxt kan jag säga.

Sitter just nu iaf och mumsar på en av mina goda munkar, fast det typ rinner olja ur dem det är väl mindre nice haha!

Har även beställt en såndär bustier kan visa den^^
Bustier Grå

Tycker den är väldigt söt och kommer nog användas flitigt i sommar till ett par höga shorts eller skjol eller liknande, och sen kanske en kavaj över, åhh gud va snyggt:)

RSS 2.0