=)


Torsdag

Hej!

Har egentligen inte tid att blogga för ska strax iväg men gör det iaf för känns som att det är dags nu. Idag så har jag vattnat och vattnat och vattnat...

blev lite drygt efter ett tag men är klar nu, och imorgon så ska jag vattna ännu mer:O ojojoj. Men iaf ska strax iväg med tåget för ska in till Maxen, sen imorgon så ska vi typ på stan och käka kina el nått haha sen efter det åker vi hem till mig och ska sedan till Åland på lördag hihi.

Har iaf tatuerat mig nu^^ Blev superbra och är jääättenöjd! Kan inte sluta sitta och titta på den haha.Kommer bli trevligt när den läkt till sedan så ja slipper va så försiktig och så, är ju rätt klumpig av mig hehe.

Men nu måste jag verkligen fixa mig så hejdå skriver imorrn!



:D:D:D<333

Min midsommar

Kan väl inte påstå att jag hade världens roligaste midsommar, vist det var nice att grilla och så, men Maxen gick och la sig klockan 7????

Vist förstår han, han hade itne sovit på ett helt dygn, så jag fick sitta och glo på tv till jag blev trött, inte så superkul men vad gör man?

Hehe får hoppas på en roliga nästa år ist. Blev inge kort heller orkade helt enkelt inte ta fram kameran! Så nu vet ni vad jag gjorde igår wohooo;)

Nu ska jag och älskling kolla på lite mer filmer, vi har redan avverkat 2 idag och det fortsätter nu!

Så hejsålänge!!



Ett träd!

Mitt hår!

Här har ni en bild på mitt nya hår. Bilden ser lite wierd ut men gjorde om den så den fula bakgrunden ej syns haha!
Vet inte själv vad jag tycker, funderar på att färga tillbaka det till blont igen, tyckte inte att det blev så speciellt snyggt. Själv så tror jag att jag trivs bäst som blond oxå. Tur att jag inte färgade det så mörkt iaf, för nu kommer det vara lätt att färga det blont igen utan att det kommer bli superorange hehe! Men som sagt vet inte riktigt, vad tycker ni????

Midsommar

Glad midsommar på er, för min del är den inte så glad för jag mår skit:S mår verkligen super illa har gjort varje morgon jag vaknat, fattar inte vad det är för fel:s

Problemet är kanske att jag äter innan magen hinner vakna eller nått, aja det försvinner väl snart hoppas jag.

Om min mage är snäll mot mig idag så ska jag isåfall strax börja fixa mig och vänta på min älskling som ska komma vid 1=) Längtar så efter honom!

Sen runt 3 eller senare eller vad det var så ska vi åka med ewes och deras båt mot Fagersta till hamnkrogen, sen kommer väl vi vara där ett tag sedan dra hem igen och drar till ewe och är där, blir nog trevligt.

Bara jag kan sluta må illa någongång så jag kan börja fixa mig -.- Måste platta mitt hår och locka det, så bara håret kommer ta lång tid.

Men det är väl bäst jag börjar nu och slutar skriva här, jag kanske kanske uppdaterar en gång till sen men troligen inte.

Men hejdå och ha det så trevligt idag!



klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM
Rösta på min klänning på nelly.com, då skulle jag bli väääldigt glad^^

Godmorgon

Idag är jag väldigt tidigt uppe, gick upp halv 10 och det är alldeles för tidigt för mig för la mig supersent igår:s

Va tvungen att gå upp och stänga in våran häst i stallet för han ska skos, och nu måste ja vänta pp hovslagarnen som aldrig tycks komma och ge honom pengar-.- Vilka problem haha.

Men som min dag ser ut just nu är att vänta på han och betala, sedan så ska jag börja jobba, inte så mycket att vattna så det kommer gå ganska så fort. Efter det blir det väl hem och fixa sig och sedan åka till Avesta om det nu blir så att vi ska dit, men jag vill verkligen dit eller jag behöver verkligen åka dit!

Sen efter jag kanske varit i avesta så ska jag nog dra hem till ewe och sova där, fast jag kanske kommer vara för trött för det haha nej då, vi måste dit för vi ska planera midsommar om det kommer bli nått alls, annars får jag väl sitta hemma och hänga för mig själv-.-

fast då har min älskling kommit hem iaf så jag får mysa med honom=)

Hm den där hovslagarnen är en helv kvart försenad, jag kunde alltså sovit längre:( Men det är bra att gå upp tidigt ibland.

Ne nu ska jag försöka äta frukost och se hur det går, hejsålänge!



En bild jag tyckte blev cool^^

pics

Denna hääärliga måndagskväll har jag ägnat mig åt att sitta och leka med kort och har gjort om dem, dem flesta är inte speciellt bra men det är kul iaf^^  Här är några av dem:





HAHA!

Vilka vackra kort ellerhur hörrni;) Nu ska jag nog ta och läsa mig trött! Nattnatt

Mums

Sitter och käkar chockladpudding och persika och dricker cola haha^^ en riktigt tjockis här. Kollar på nått skit på tvn men är mest inne i datan.

Idag så har jag jobbat, alltså vattnat blommorna, ett tag var det spöregn kändes lite wierd att vattna då haha! Imorgon så ska jag troligen till Avesta och köpa nått till midsommar, klänning eller liknande, blir väl att köpa nå billigt skit på hmrean haha!

Sen ska jag nog köpa hårfärg imorrn, färgade håret igår, men det blev fail och man såg ingen skillnad-.- men ska köpa en annan färg nu men vad det är får ni ej veta fören det är klart hehe.

Resten av dagen blir att ta det lugnt och kanske läsa lite bok höhö, ska upp och jobba imorgon igen så kommer väl inte åka någonstans idag iaf! hehe


Men nu ska ja kolla på en film som börjar och forstsätta skriva med min älskling:) Hej så länge!



Undra vad det blir för färg;)

Hej mina söner

Min blogg suger!

Sitter hemma hos Eveline och planerar filmideér, så vi får se vad nästa film kommer att bli. Har varit hos ewe ett par dar nu, eller ja okej 2 nätter men ändå haha!

Imorgon så ska jag hem och fixa en grej som ni kanske får se imorgon, dem flesta som läser vet väl redan vad jag ska göra iaf haha men ändå.

Saknar mig älskling på tal om annat, bajshögem är i Egypten och blir brun buhu:( Jag som redan är lik till skillnad mot honom och sen när han kommer hem kommer jag se ut som typ.... en snögubbe -.-  Men men bara han kommer hem så är jag nöjd:D

Snart är det midsommar iaf....Får se vad som händer och sker då, har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig då men det visar väl sig, sålänge jag inte ser ut som jag gjorde förra året så är jag nöjd hehe.

Men nu ska vi käka popcorn och ska börja kolla på film.

Här har ni en bild på mina ful/coola skor som kommer som är påväg till mig vilken dag som helst nu:D

Klänning

Min uppdatering har varit....låg, ber om ursäkt för det, men haar inte mycke att skriva om såååå.

Men har en liten sak att säga det är att ja har yttligare hittat en klänning jag vill ha på midsommar,

ja vet att jag har visat typ tusen stycken men det är en av då få gånger man kan klä upp sig riktigt på sommaren så därför så har jag hittat massor med olika.



Så fin:) Inge speciell direkt men tycker ändå den är väldigt söt!!

21:18

Ligger på soffa och käkar goda ostchips, mums så gott! Vi kollar på nån star trek film, har aldrig sett det om jag ska vara ärlig haha!

Idag har vi väl inte gjort någonting, skulle ju fira anna men gick inte så bra då vi inte hade någon bil höhö men vad gör man.

Imorgon så är det sista dagen jag ser min älskling innan han drar till Egypten=( eller nej det är inte sista dagen eftersom jag ska fira honom på onsdag när han fyller år hehe! Men sista dagen hos mig iaf.

Blir väl att mysa framför tvn hela dagen idag, blir så himla utmattad av värmen hela tiden, men ska inte klaga, det är äntligen sommar!!!! K

änner för att hitta på något snart, vad vet jag ej men vill göra något, vill åka någonstans. Får se vad man kan hitta på för roligt hehe.



shabby chic

En grej jag verkligen fasnat för är shabby chic stilen! Tycker verkligen det är superfintn när man flyttar sedan så vill jag inreda hela mitt hus i den stilen:D Åh det är så fint, vill typ dra väg nu ochköpa massor med prylar att dekorera mitt rum med thihi^^






Åhh vill ha!!!

Hejhej!!

Gud så dålig min uppdatering har varit dem senaste dagarna känner jag, men det har varit så mycket med att pluggat in för det sista, skolavslutning, student och så vidare.

Hitills har man inte hunnit slappna av och skriva lite i bloggen, även idag ska jag på studentmiddag, det kommer blir kul sedan så blir det kanske att dra och bada efteråt, får se om det är för kallt eller ej hehe^^

Men iaf nu ska jag försöka bättra mig med bloggandet, kommer snart börja jobba oxå så då blir det ju lite mer bloggande när man slutat och så.

Kan lägga in lite bilder från skolavslutningsdagen, ingen speciell skolavslutning alls vi var där typ max en halvtimme sen drog vi.

Ewe och lollo hahaha

Sen åkte vi tåget hem igen hahaha!
Min "outfit" på skolavslutningen haha

Jag lyckas aldrig stå normalt på kort:S jaja..

Hej små gullrumpor!

Sitter och kollar på mtv som vanligt, är sjukt uttråkad men vet inte vad jag ska hitta på, skulle egentligen åka till Ewe men det verkar inte som att jag kan komma dit på något sätt.

Så det blir väl åh stanna hemma då, jag som är så uttråkad-.- Fast nu ändrade sig planera till att anna kommer hit så då kommer jag inte va uttråkad längre höhö!


Men tänker iaf gå ut och ta kort nu så uppdaterar senare med lite kort!

hörs sen!



Skulle vara rätt gott med jordgubbar just nu:O

en mus och 3 katter

Hej!

Sitter och kollar på Ironman 2, tycker den är mycket bättre en 1an som jag tycker suger, men denna duger faktist.

Idag så har jag och älskling varit i västerås och hämtat min älskade mobil<333 och nu är den hemma och välbehållen!! Fast att köra bil utan ac i denna värme som varit idag var en plåga, fan jag trodde jag skulle svimma i bilen men  det var inte lika varmt tillbaka som tur är.

Jag och älskling köpte massor av olika godsaken såsom sushi och kycklingknyten och massa andra saker.

Skulle kunnat tagit kort på det men hittar inte kameran nu-.- som jag äventog massor av andra kort med!

Aja ni kan istället få se en klänning jag funderar på till midsommar hehe!
Tycker den är söt men skulle kanske vilja ha den i en annan färg, men får se hur det blir!

God morgon

Sitter och käkar frukost/brunch/lunch vet inte riktigt vad jag ska kalla det haha!

När jag gick upp så började jag baka ewes tårta för blev för trött för det igår. Eller snarare glasstårta kanske det är, blir nog gott iallafall.

Snart ska jag väl duscha men måste först jobba men kommer aldrig igång:( och allt ska vara klart till imorrn så måste fan sätta fart.

Sen måste jag hitta kläder till ikväll, har en outfit i huvudet som är enkel men ser ändå ok ut, kommer nog köra på det! Kanske lägger upp outfitbilder sen om ja har tid;) men kommer nog inte ha det men men.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Tjohej!!



God kväll

Sitter här vid datan och har fortfarande inte börjat baka min tårta.

Känns som att det är dags att sätta igång snart men jag är så seg på att röra mig, måste även jobba som jag gled back på nu i eftermiddag haha.

Men jag har ju tills fredag på mig så. Var upp till sjön idag och tog massor av kort, tog kort på min systerdotter Fanny för hon ska bli min nya fotomodell haha! Nej men hon är söt att ta kort på.

Jag har även grillat och det var supergott med lax och allt, funderar på vad man ska ha på sig imorrn, om man bara ska gå som en slafsmänniska eller klä upp sig lite iaf? haha får väl se vad jag orkar med.

Aja här är lite bilder från idag !

Min slappoutfit idag haha, gjorde om bilden lite för den såg bättre ut sådär konstigt nog

I skogen

Fina ben:S haha men mitt första "bendop" iallafall haha!




sidecut

Hittade 2 bilder ifrån i vintras när jag hade min sidecut, någonting jag passade i? Nja själv tycker jag det såg ok ut men bättre utan den men det är bra att jag gjort det en gång iaf så ja vet att jag inte ska göra det igen haha!




Wihooo!!

Min mobil är återfunnen:D

är så glad dem hade hittat den på nisses så det är bara att åka och hämta den snart, men när det blir vet jag inte eftersom dem inte vill dit igen-.- Men men den är i säkert förvar iaf så ingen tar det, det är bra^^

Tur det hade verkligen inte lust att köpa en ny mobil nu. Men idag har jag iaf jobbar och fått upp en del g:en är väldigt glad över det hehe. Men fattar 3 till som jag ska göra innan jag kan vila mig för sommaren.

Men nu är jag glad iaf så inget kan göra mig nedstämd för tillfället, senare ikväll så blir det dags att grilla kommer bli jättegott det.

Sedan så ska jag baka en tårta som jag ska ha med mig till Eveline och fira henne höhö, man fyller ju bara 18 en gång.

Toblerone parfait
Den blir det höhö

Kväll

Hej små rumpor!

Sitter i köket med ewe och vi äter popcorn och dricker cola, trevligt trevligt.

Min mobil är borta men bitterheten börjar försvinna, kanske för att ja slutat tänka på det, men nu börjar jag tänka på det igen fan:( Aja ska inte tänka på det.

Imorgon så blir det att vara hemma och det blir skönt, ska jobba hela dagen haha eller jag ska försökaXD Väldigt spännande kväll det blev idag haha!

Får se hur länge man blir uppe, känns som ett bra tag iaf hehe!



RSS 2.0